[ÖNEMLİ PAYLASIM] Son Günlerde Yayılmaya Başlayan Seri R Çözüm
1 sayfadaki 1 sayfası
[ÖNEMLİ PAYLASIM] Son Günlerde Yayılmaya Başlayan Seri R Çözüm
[QUOTE=Adrasteia;5593946]Merhabalar ,
Biliyorsunuz Eski Dönemlerde Seri R Yani Berserker Skilleri ile Yapılan Şekli Bizi Baya Sıkıntılı Durumlara Düşürmüştü ve Ugraştırdı. Ancak Güzel Bir Calısma İle O Sorunu Çözdük . Son Günlerde Kulagıma Orginal SOACS ve Bazı Anti-Cheat'lerde Çalışan Seri R Satılıyor Gibi Laflar Geldi ve Bende Merak Edip Araştırdım.Sonuç Olarak O Hile'nin Kaynagını Buldum ve Gerçektende Orginal Lisanslı Sistemlerde Çalıştıgını Farkettim.Hemen Bir Çözüm Yolu Geliştirdim.Bu Sorunu Büyük Ölçüde Bitirecek Birkaç Çözüm ve Sizlerle Paylaşacagım . Konu Yorumlara Açıktır Daha İyisini Fixleyecek Varsa Buyursun Bu Konu Altından Paylassın ;
1. Olarak ;
bunu yazdıgımızda o hileye yol acan itemin npcden cekilmemesini saglarız .
2. Yol Olarak ;
Bunu uyguladık ve o itemi komple sildik.
3. Aşama ;
Bunları Uyguladık Ama Ne İşe Yaradı ?
En Üstteki Kodu Uygulayarak Seri R Aktifleştirmesi İçin Çekilen İtemin Çekilmemesini Sagladık.
Bunu Yapmak İstemeyenler Benim İçim Rahat Etmez Diyenler İçin İlk 3 Kodu Yine Aynı İtemin Komple Database'den
Silmelerini Sagladık.
Bu Koddan Sonraki Kodlar İse Database'den Kupa Diye Tabir Edilen İtemleri Silmek İçindir.Uygulamanızda Yarar Görüyorum. Bir Teşekkür Benim İçin Yeterde Artar Bile
Extra Olarak ;
Bu Sistemden Faydalananları Yani Oyunda Seri R Yoluyla Exp İtem Vs Kasanları ve Hala Characterinde Bulunanları Nasıl Yakalarız . Onuda Kücük Bir Alıntıyla Göstermek İstiyorum. En Üstteki Kodları Uygulamadan Bu Taramayı Yapın Yoksa Sonuç Alamazsınız ;
Bu Prosedürü Query Analyzer'e Uyguladıktan Sonra ;
Bu Kodda Seri R İteminden Kimin İnventorysinde Var Onu Gösterir. Bankalarda Aratmak İçin Sonundaki 1 Yerine 2 Yapın
[/QUOTE]
Biliyorsunuz Eski Dönemlerde Seri R Yani Berserker Skilleri ile Yapılan Şekli Bizi Baya Sıkıntılı Durumlara Düşürmüştü ve Ugraştırdı. Ancak Güzel Bir Calısma İle O Sorunu Çözdük . Son Günlerde Kulagıma Orginal SOACS ve Bazı Anti-Cheat'lerde Çalışan Seri R Satılıyor Gibi Laflar Geldi ve Bende Merak Edip Araştırdım.Sonuç Olarak O Hile'nin Kaynagını Buldum ve Gerçektende Orginal Lisanslı Sistemlerde Çalıştıgını Farkettim.Hemen Bir Çözüm Yolu Geliştirdim.Bu Sorunu Büyük Ölçüde Bitirecek Birkaç Çözüm ve Sizlerle Paylaşacagım . Konu Yorumlara Açıktır Daha İyisini Fixleyecek Varsa Buyursun Bu Konu Altından Paylassın ;
1. Olarak ;
- Kod:
UPDATE ITEM SET SellingGroup = 0 Where Num = 389012000
UPDATE ITEM SET SellingGroup = 0 Where Num = 389061000
UPDATE ITEM SET SellingGroup = 0 Where Num = 910002000
bunu yazdıgımızda o hileye yol acan itemin npcden cekilmemesini saglarız .
2. Yol Olarak ;
- Kod:
Delete from item
where num = '389012000'
Delete from item
where num = '389061000'
Delete from item
where num = '910002000'
Bunu uyguladık ve o itemi komple sildik.
3. Aşama ;
- Kod:
Delete from item
where num = '135626000'
Delete from item
where num = '135627000'
Delete from item
where num = '135625000'
Delete from item
where num = '135628000'
Delete from item
where num = '135622000'
Delete from item
where num = '135629000'
Delete from item
where num = '135623000'
Delete from item
where num = '135630000'
Bunları Uyguladık Ama Ne İşe Yaradı ?
En Üstteki Kodu Uygulayarak Seri R Aktifleştirmesi İçin Çekilen İtemin Çekilmemesini Sagladık.
Bunu Yapmak İstemeyenler Benim İçim Rahat Etmez Diyenler İçin İlk 3 Kodu Yine Aynı İtemin Komple Database'den
Silmelerini Sagladık.
- Kod:
Delete from item
where num = '910002000'
Bu Koddan Sonraki Kodlar İse Database'den Kupa Diye Tabir Edilen İtemleri Silmek İçindir.Uygulamanızda Yarar Görüyorum. Bir Teşekkür Benim İçin Yeterde Artar Bile
Extra Olarak ;
Bu Sistemden Faydalananları Yani Oyunda Seri R Yoluyla Exp İtem Vs Kasanları ve Hala Characterinde Bulunanları Nasıl Yakalarız . Onuda Kücük Bir Alıntıyla Göstermek İstiyorum. En Üstteki Kodları Uygulamadan Bu Taramayı Yapın Yoksa Sonuç Alamazsınız ;
- Kod:
set ANSI_NULLS ON
set QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
-- =============================================
-- Yapımcı : Maxis
-- =============================================
Create procedure [dbo].[kimdevar]
@num int,
@mode int
as
if @mode in (1,2)
begin
if @mode = 1 begin if exists (select * from sysobjects where id = object_id(N'found') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1) drop table found CREATE TABLE found([StrUserID] [varchar](21) NULL) end
if @mode = 2 begin if exists (select * from sysobjects where id = object_id(N'found') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1) drop table found CREATE TABLE found([strAccountID] [varchar](21) NULL) end
declare @item varbinary(4), @i int
set @item = substring(cast(@num as varbinary(4)),4,1)+substring(cast(@num as varbinary(4)),3,1)+substring(cast(@num as varbinary(4)),2,1)+substring(cast(@num as varbinary(4)),1,1)
set @i = 1
if @mode = 1 -- Charlarda Aramak İçin
begin
while @i < 401
begin
insert found select struserid from userdata where substring(stritem, @i,4) = @item
set @i = @i + 8
end end else
if @mode = 2 -- Bankalarda Aramak İçin
begin
while @i < 1601
begin
insert found select straccountid from warehouse where substring(warehousedata, @i,4) = @item
set @i = @i + 8
end end
select * from found
drop table found
end
Bu Prosedürü Query Analyzer'e Uyguladıktan Sonra ;
- Kod:
exec kimdevar 389012000,1
Bu Kodda Seri R İteminden Kimin İnventorysinde Var Onu Gösterir. Bankalarda Aratmak İçin Sonundaki 1 Yerine 2 Yapın
[/QUOTE]
Misafir- Misafir
Bysefa- Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Similar topics
» invalid zonez map hatası çözüm qell
» [PAYLAŞIm] Nation(Irk) Hack Engelleme!
» 1849 TT KOXP(OTO(KUTU HEAL RPR POT)OTO BAN FİX DC FİX SERİ CS GM TARAMA)
» [PAYLAŞIm] Nation(Irk) Hack Engelleme!
» 1849 TT KOXP(OTO(KUTU HEAL RPR POT)OTO BAN FİX DC FİX SERİ CS GM TARAMA)
1 sayfadaki 1 sayfası